Дистанционно Обучение

Обучения за педагогическите специалисти, по наредба 12/01,09,2016 г.ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ  онлайн обучение за учителите ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ    допълнителна информация за нашата дейност - лицензи, сертификати, успехиЗА НАС      kontakti s nasКОНТАКТИ

Уважаеми Колеги,

distancionni kursove za pedagozi i prepodavateliза тези от Вас, които не са сигурни дали дистанционната форма на обучение (която е допустима до 50% за Вашите специализирани обучения), е подходяща за Вас - моля прочетете информацията, публикувана на тази страница:

Допустимата форма на обучение, с придобиване на 1 кредит, при обученията за преподаватели по Наредба 12/01.09.2016 г.

 

Дистационна форма: 8 часа присъствено обучение, 8 часа онлайн обучение

КАК СЕ ПРОВЕЖДА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО ПРИ НАС?

Кога се провежда онлайн обучението? 

Онлайн частта от Вашето обучение може да се проведе преди или след присъствената част, или и двете.

Как се влиза в сайта?

 За да влезете в платформата, Вие ще получите от нас потребителско име и парола за достъп. В платформата ще намерите допълнителни материали по Вашия курс.

Те могат да са в различен формат - видео материали, ПДФ, текстови файлове, електронни таблици, презентации, интерактивни формати и други. Форматите на файловете са общодостъпни, и няма да имате проблем с отварянето им.

Вашата задача е да разгледате всички приложени файлове.

 

Какъв формат са приложените учебни материали? Какво ще правя в сайта?

В някои от обученията ще намерите приложени практическо задание, тест, вики или задание за колективна работа. Ще намерите точна и ясна информация как да постъпите, за да изпълните своето "домашно". Е, "Домашно" е силно казано. Това са помощни задачи, които ще Ви помогнат да придобиете нови умения и познания.

Например, в курса Професионално портфолио, Вашата задача ще е да започнете работа по своето лично професионално портфолио, като можете да използвате приложените бланки, образци и материали.

Вашият инструктор ще Ви даде обратна връзка и коментар, и ще отдели персонално внимание на всеки. По този начин, в края на Вашето обучение, Вие ще имате отлична отправна точка за по-нататъшната си работа. 

Нашите обучения са с практическа насоченост 

Нашите обучения са практически ориентирани. Целта ни е да Ви спомогнем максимално в изпълнението на Вашите служебни ангажименти. Ние ценим нашето, и Вашето време, затова се стремим да сме коректни във всяко едно отношение.

Сертификати и фактури

 След като приключите своите задачи, ще получите и своите Сертификати. Те са поименни, цветни и елегантни. Издаваме и фактури. Обикновено изпращаме всички документи до адреса на Вашето учебно заведение. Използваме куриерска услуга. Таксите са за наша сметка.

Уважаем колеги,

ние ценим Вашето и нашето време. Затова се стремим да сме коректни във всяко едно отношение.

Дистанционната форма на обучение е съвременната алтернатива за заети хора. Присъствената, и достанционната форма, са напълно еквивалентни. Ако до момента не сте опитвали онлайн обучение, ще се радваме да Ви помогнем да видите света с нови очи.

Дистанционното обучение ще Ви спести време и средства. То е удобно, интерактивно, увлекателно.

Очакваме Ви!

С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215

www.Obrazovanieto.info

Допълнителна информация също и тук: Курсове и Обучения с Квалификационни Кредити за Учители и Педагози

Последно модифициране: петък, 9 март 2018, 09:47