За нас

Обучения за педагогическите специалисти, по наредба 12/01,09,2016 г.ОБУЧЕНИЯ ЗА УЧИТЕЛИ  онлайн обучение за учителите ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ    допълнителна информация за нашата дейност - лицензи, сертификати, успехиЗА НАС      kontakti s nasКОНТАКТИ

Ние сме Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

Притежаваме Лицензия от НАПОО 201012874Лицензирани сме по ИСО

Уважаеми Колеги,

Ние сме лицензирани да провеждаме обучения за Повишаване на Квалификацията на Педагогическите Специалисти към МОН, съгласно Наредба 12/01.09.2016 г.

 • Притежаваме богат опит, в широк аспект от обучителни мероприятия. На тази страница можете да прочетете допълнителна информация за нашите професионални успехи.
 • Фактът, че сме лицензирани по ISO 9001:2008 и по ISO 29990:2010 (Този сертификат е именно за Обучения като тези, които Ви предлагаме на Вас) - говори много!
 • Лекторите в нашите обучения са невероятни специалисти, които работят мотивирано и с жар. Всеки от нашите лектори има зад гърба си проведени минимум 30 обучения, и при поискване от Ваша страна можем да предоставим референции от различни източници.
 • Вярваме, че притежаването и поддържането на 2 сертификата за поддържане на качеството на нашата обучителна услуга, КАКТО и допълнитената ни Вътрешна система за Контрол и Мониторинг на Качеството, са от значение за предоставянето на Качествена и Надеждна услуга.

Лицензирани сме към Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение да провеждаме обучения по близо 60 специалности. Вижте пълния списък на професиите тук.

През изминалите няколко години, се доказахме като най-предприемчивия Център за Професионално Обучение в страната, като предоставяхме голям набор от обучения, основно в дистанционна форма.

Разработихме и представихме на Вас, нашите курсисти и приятели, първите в страната ни 3D видео уроци.

 

За нас е предизвикателство да въвеждаме иновации, да бъдем с една крачка пред всички останали, и да Ви бъдем от полза.

 

Можем да споделим, че сме единственият Център, който притежава 2 броя сертификати по ISO, свързани с провеждането на обучения. Единият сертификат касае начинът на съставяне и поднасяне на учебните материали и знания. Това гарантира на Вас, нашите курсисти, качествено обучение, контролирано и адекватно.

 

Лицензия по ИСО   

 

 

Други сайтове, които поддържаме:

www.kursove123.com - На този сайт предлагаме и други видове обучения - за Кредити на педагогическите специалисти, онлайн професионални и езикови обучения, специализирани обучения по Безопасност и здраве

http://www.programiram.com/ - Този сайт е най-новият ни проект. Предлага невероятно интересни обучения по програмиране за деца и юноши. Децата започват да програмират като "на шега" - чрез игри. Постепенно преминават към писане на код, като истински програмисти. Струва си да го погледнете!

 

Ето нашите данни, съгласно изискванията на Търговския закон, закона за Електронната Търговия, и Закона за защита правата на потребителите, и други регулаторни нормативи в страната ни:

 

 

 

 

Лицензирани сме от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение както следва /ето къде сме публикувани в сайта на Агенцията/: Лицензирани сме към Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение

  ЦПО към "Матев-Строй" ЕООД

А ето къде сме публикувани на сайта на Търговския регистър: Седалище и адрес на Управление. Повече информация, в страницата за контакти.

"Матев-строй" ЕООД - Публикация в Търговския регистър - Булстат 123737267

*  Данните за нашата банкова сметка са:

UniCredit Bulbank

BG13UNCR70001520018451

През изминалите години сме работили успешно по много проекти и програми в областта на обученията на възрастни, измежду които:

 

 • Ние сме лицензирани да провеждаме обучения за Повишаване на Квалификацията на Педагогическите Специалисти към МОН, съгласно Наредба 12/01.09.2016 г.
 • Програми "Аз мога" и "Аз мога повече"
 • Програма Активни Услуги на Пазара на Труда /АУПТ/
 • Програма "Красива България"
 • Програма "ФАР"
 • "Проект 100"
 • Над 50 успешно проведение обучения към различни ДБТ в страната за обучения на безработни лица
 • Доставчици сме на услуги по ОП "Развитие на човешките ресурси" - и компоненти "АЗ МОГА" и "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"
 • Ще сме доставчици на услуги по предстоящата да стартира програма "Подкрепа за предприемчивите българи" - Компонент 1 - вижте още за програмата Подкрепа за предприемчивите българи на сайта на Агенцията по заетостта
 • Основен доставчик на квалификационни услуги за предприятия в региона, и на дистанционни обучения по ЗБУТ за клиенти от цялата страна
 • Други

 

 

 

абонамент за новини за програмата за обучение с ваучери
 

АБОНИРАХТЕ ЛИ СЕ?

 
за нашия безплатен е-бюлетин?
 
Изпращаме новини и известия, свързани с програми за обучения, новости и актуални тенденции.
 
Пишем рядко, когато има нещо важно за казване, защото Ценим Вашето време! Ако е необходимо да реагирате бързо, ще Ви изпратим еднократно SMS.
                            
Ако посочите своя тел.номер, бихме могли да Ви изпратим SMS при необходимост:
 
 

 

 

С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215

02/437  38 85

 

 

Последно модифициране: четвъртък, 16 ноември 2017, 06:12